...

Arbetskläder

Arbetskläder & Skyddsskor i Laholm

MASCOT producerar ett brett urval av arbetskläder och skyddsskor av hög kvalitet. Oavsett om du är återförsäljare eller om du är inköpare för ett stort företag, så är MASCOT alltid redo med en hjälpande hand samt för att svara på frågor. Få mer information om arbetskläder, skyddsskor, tillbehör och tjänster liksom smarta beställningsmöjligheter.

Arbetskläder i Laholm med 100 % fyrvägsstretch som är lämpade för industritvätt

MASCOT® ACCELERATE lyfter MASCOTs stretchtyg till en helt ny nivå. MASCOTs tygkvalitet 511 kombinerar fyrvägsstretch med möjlighet till industritvätt utan att kompromissa med slitstyrkan eller komforten. Den nya tygkvaliteten är utvecklad med marknadens mest avancerade elastiska fiber. Den ger byxor och överdelar som tål industritvätt och efterföljande kanaltorkning – och samtidigt uppnås en unik rörelsefrihet under hela arbetsdagen. 

Två nyutvecklade passformer för kvinnor

I MASCOT® ACCELERATE erbjuder vi en komplett klädserie för kvinnor. För kvinnor hittar du två olika passformer för byxor och kjolar: DIAMOND och PEARL. Vilken passform som passar dig bäst beror på din kroppstyp och skillnaden mellan ditt midje- och höftmått. En tumregel är att om du har liten skillnad mellan midje- och höftmåttet, så ska du välja PEARL-passformen. Men om du har mer än 20 cm skillnad mellan midje- och höftmåttet, så är DIAMOND-passformen den rätta för dig. 

Bland vårt produktsortiment hittar du även Landia pumpar och lantbruksförnödenheter.

Seraphinite AcceleratorOptimized by Seraphinite Accelerator
Turns on site high speed to be attractive for people and search engines.