...

Hundfoder & kattfoder

Våra varumärken

ROYAL CANIN

Hund och kattfoder.
Varje sammansättning har skapats för att ge näring som är skräddarsydd för hundens och kattens hälsobehov oavsett storlek, ras, ålder och livsstil.

EUKANUBA

Eukanuba har dedikerat sig till hund- och kattnäring sedan 1969, så vi vet vad er hund behöver för att leva ett gott och hälsosamt liv.

IAMS

Vårt nya sortiment, IAMS for Vitality, ger ditt husdjur komplett och balanserad näring i kombination med höga halter av animaliskt protein med en oemotståndlig smak.

ORIJEN

Biologiskt korrekta ORIJEN representerar en ny standard för utfordring av hundar och katter enligt deras evolutionära anpassning till en kost rik på färskt och varierat kött och protein.

ACANA

​​​​​​​Vi gör biologiskt korrekt hund- och kattmat av färska regionala ingredienser från början till slut i vårt eget prisbelönta kök.

CARRIER

Carrier Hundfoder är tillverkat av väl valda högkvalitativa råvaror som ger en hög smaklig- och smältbart.
Ett svensktillverkat hundfoder när det är som bäst!

DOGGY PROFESSIONAL

En hund som rör på sig mycket behöver extra tillskott av fett och protein. Därför finns Doggy Professional, ett välbalanserat och smakligt svenskt hundfoder med högre energinivå och nyttiga tillskott så att ni orkar ha kul tillsammans.

CANAMI

Canami är idag ett foder i klass med de största världsledande Super Premium-fodren.Detta har vi lyckats med genom samarbete av svensk och internationell foderexpertis inom hundars område. 

MÄSTERS

Mästers Komplett har en unik sammansättning av högkvalitativa råvaror med ett balanserat innehåll av proteiner och fibrer och ger en god mättnadskänsla hos hunden.
Mästers Jakt är framtaget för att möta jakthundens behov under jaktsäsongen.​​​​​​​

BÄSTIS

Bästis Kattmat är ett komplett mycket smakligt och omtyckt torrfoder för både inne och utekatter av alla raser.

EVER CLEAN

​​​​​​​Ever Clean tillhandahåller en rad olika kattsandssorter för att passa just dig och din katts unika behov och önskemål.

CARRIER

Carrier Hundfoder är tillverkat av väl valda högkvalitativa råvaror som ger en hög smaklig- och smältbart.
Ett svensktillverkat hundfoder när det är som bäst!

Seraphinite AcceleratorOptimized by Seraphinite Accelerator
Turns on site high speed to be attractive for people and search engines.