...

Målarfärg

Högkvalitativ målarfärg

Colorex är ett högkvalitativt färg- och trävårdsvarumärke som är speciellt utvecklat och testat för nordiska förhållanden. Alla produkter är tillverkade i Sverige. Vi blandar den kulör ni vill ha direkt i butiken.

Alla produkter utvecklas och testas kontinuerligt i vårt moderna laboratorium tillsammans med experter och slutanvändare.

Titan Fasadfärg

Colorex Titan är en självrengörande och lättstruken fasadfärg som ger ett extremt slitstarkt resultat och högsta glans- och kulörstabilitet. Speciellt framtagen för nordiskt klimat med en ny unik hybridkombination av polyuretanalkyd och akryl får ytan en suverän flexibilitet, minimal vattenupptagning samt högsta smutsavvisning och mögelskydd även på skuggiga partier.

– Självrengörande             – Lätt att måla med
– Högsta UV-skydd           – Hög täckförmåga                 
– Alg- och mögelskydd     –15-års kvalitetsgaranti
– Högsta glans och kulörstabilitet 

Colorex Titan färg

Älva väggfärg

Helmatt och riktigt elegant premiumfärg för vägg inomhus. Ger en sammetslik yta utan glansförnimmelse i släpljus. Denna kvalitetsfärg är högtäckande och ger ett jämnt resultat utan roller-ränder.

Den målade ytan får en extremt repfast och tvättbar yta som tål vardagens slitage och håller sig vacker länge. Målas på gipsskivor, väv, tapet och tidigare målade underlag.

– Extrem repfasthet
– Helmatt yta
– Hög täckförmåga

Colorex Stallfärg

Stallfärg är en vattenburen, helmatt färg för inomhusmålning på puts, betong och trä i djurstallar, kallager och industrilokaler. Fungerar även utmärkt på fin- och grovsågat virke.

– Helmatt
– Skyddar mot mögel och alger

Colorex stallfärg
Seraphinite AcceleratorOptimized by Seraphinite Accelerator
Turns on site high speed to be attractive for people and search engines.