...

Om Oss

Om Mjölkman

Historik
Det hela började hemma i garaget 1983 då Ronny Dahlström köpte hela mjölkmaskinslagret från sin forna arbetsgivare Unifarm Stall AB. 
Ronny fick ett erbjudande om att ta över och bestämde sig för att starta i liten skala. 1988 anställdes den förste i företaget, idag syns sex stycken plus återförsäljaren Inomgårdstjänst i Eslöv, Skåne.

1989 flyttade företaget till en gammal avstyckad gård i Veinge by. Ladugården är riven och ersatt av en 600 kvadratmeter stor byggnad med affär, lager och konferensrum.
 
Det som gjorde att vi byggde här var att vi ville hålla liv i landsbygden. Utanför syns grannens kor beta, varje dag mjölkas det med maskiner från mjölkman, maskiner som tillverkas på S.A Christensens fabrik i Danmark. Maskiner som säljs i 67 olika länder.

I december 2009 köpte de anställda upp Gårdservice Mjölkman AB.
2013 fyllde Gårdsservice Mjölkman AB 30 år och utökade sortimentet med produkter från Farmclean, Finnlacto OY, Agrol och Sveaverken.

Detta året blev Gårdsservice Mjölkman AB nominerade till bästa landsbygdsföretag i Laholms Kommun av Offensiva Laholm.


2015 blev Gårdsservice Mjölkman AB nominerade till Årets Nyhet på Elmia Lantbruksmässa med Nedap Cow Positioning system.
Seraphinite AcceleratorOptimized by Seraphinite Accelerator
Turns on site high speed to be attractive for people and search engines.