...

Spenspray

Efter mjölkning är kornas spenar extra känsliga för infektioner. Spenspray bidrar till att förebygga dessa genom att:

  • Desinficera spenarna och minska risken för bakteriella infektioner.
  • Skapa en skyddande barriär som hjälper till att hålla spenarna rena och friska.
  • Vårda spenarnas hud, förebygga sprickor och irritationer, vilket bidrar till koras övergripande välbefinnande.

Hos Gårdsservice Mjölkman AB förstår vi vikten av att hålla dina kor friska och mjölken ren. Därför erbjuder vi högkvalitativa sprayer som är speciellt utformade för att skydda och vårda komjölkens spenar efter varje mjölkning.

Vi har ett brett utbud av spensprayer, från antiseptiska till återfuktande formuleringar. Våra produkter är noggrant utvalda och testade för att säkerställa att de uppfyller de höga standarderna inom mjölkproduktionsbranschen. De aktiva ingredienserna i våra spensprayer är utvalda för deras effektivitet mot bakterier och för deras förmåga att mjukgöra och skydda spenarnas känsliga hud.

Spenspray: Mjölkman +

MJÖLKMAN + är ett neutralt bakterieducerande spendopp/spray med extra bra hudvårdande egenskaper. Används direkt efter mjölkning

Egenskaper: MJÖLKMAN + är mjukgörande och förhindrar sprickbildning på juver och spenar pga. uttorkning. MJÖLKMAN + har även ett brett funktions område och klarar även av virus.

Underlättar även efter följande juver avtorkning.

Spenspray: Mjölkman SOL

MJÖLKMAN SOL är ett neutralt bakteriereducerande spendop/spray med extra bra hudvårdande egenskaper med UV-skydd. Används direkt efter juver avtorkning.

Egenskaper: MJÖLKMAN SOL är mjukgörande och förhindrar sår och sprickbildning på juver och spenar pga. uttorkning samt solsveda. MJÖLKMAN SOL har även ett brett funktionsområde och klarar även virus. Underlättar även efterföljande juveravtorkning.

Spenspray: Mjölkman 11

MJÖLKMAN 11 är ett neutralt bakteriereducerande medel med särdeles bra hundvårdande effekt. Används omedelbart efter mjölkning

Egenskaper: MJÖLKMAN 11 är mjukgörande och förhindrar uttorkning, sår samt sprickbildningar på juver och spenar. Underlättar även efterföljande juveravtorkning.

Innehåller klorexedin

Kor efter behandling av spenspray
Seraphinite AcceleratorOptimized by Seraphinite Accelerator
Turns on site high speed to be attractive for people and search engines.